• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Conexiuni Wi-Fi in trenurile Bucuresti - Constanta si Bucuresti - Buzau

Conexiuni Wi-Fi in trenurile Bucuresti - Constanta si Bucuresti - Buzau

Pasagerii care vor calatori pe rutele Bucuresti - Constanta si Bucuresti - Buzau cu cele mai nou modernizate vagoane ale CFR Calatori au posibilitatea, incepand de luni, sa se conecteze gratuit la internet prin Wi-Fi, intr-un proiect-pilot initiat de operatorul de telefonie Orange.

"Vorbim despre un proiect pilot, care a fost o propunere a unui operator national de telefonie si pe care am acceptat-o. Urmeaza ca, dupa anumite teste care au inceput de astazi, sa ne gandim sa introducem acest serviciu si pe celelalte trenuri InterRegio. Motivul pentru care au fost alese aceste doua rute a fost sezonul estival care urmeaza sa inceapa si ne gandim la oferirea unor facilitati in plus calatorilor nostri care folosesc trenul ca mijloc de transport in deplasarile lor catre mare. De asemenea, pe aceste rute circula cele mai noi vagoane modernizate care au intrat in parcul nostru si care au fost dotate cu ajutorul acelui operator cu astfel de instalatii", a declarat, luni, directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes.

Potrivit acestuia, in functie de rezultatul testelor si de solicitari, dar si de disponibilitatea calatorilor de a completa un mini-chestionar inainte de a se loga la Orange Wi-Fi, serviciul s-ar mai putea introduce si in trenurile care circula pe alte rute, cum ar fi: Brasov, Craiova, Timisoara, Cluj, Iasi.

Pe toata durata acestui proiect-pilot, CFR Calatori nu va plati nimic in schimbul acestui serviciu. Serviciul este disponibil pe rutele Bucuresti Nord - Constanta si retur si Bucuresti Nord - Buzau si retur. Trenurile au o compunere standard de cate 5 vagoane modernizate: un vagon clasa 1, patru vagoane clasa a 2-a, iar fiecare dintre acestea va avea semnal Wi-Fi.

17 mai 2016 13:11
Modifică setările cookies