• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Constanta: Bani in pachete de servetele si fotocopii cu subiecte rezolvate, gasite in clase la bacalaureat

Constanta: Bani in pachete de servetele si fotocopii cu subiecte rezolvate, gasite in clase la bacalaureat

Politistii au deschis o ancheta dupa ce la Liceul "George Calinescu" din Constanta au fost gasite, vineri, intr-o clasa, in timpul ultimei probe a bacalaureatului, sume de bani ascunsi intr-un pachet de servetele, in timp ce la un liceu din Mangalia au fost gasite fotocopii cu subiecte rezolvate.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Constanta, la centrul de examen de la Liceul Teoretic "George Calinescu”, intr-o sala de examen, un membru al comisiei si inspectorii scolari care monitorizau desfasurarea examenului de bacalaureat au gasit un pachet de servetele in care se aflau mai multe bancnote de 50 de lei, relateaza Mediafax.
 
Imediat au fost sesizati politistii Sectiei 2, care au inceput o ancheta, fiind trimisa o echipa de cercetare la fata locului.
Totodata, la Liceul Tehnologic "Ion Banescu" din Mangalia au fost gasite, tot in timpul desfasurarii examenului, pe bancile a doi candidati, subiecte rezolvate si fotocopiate. Si in acest caz Politia a declansat o ancheta pentru a stabili cine le-a dat celor doi elevi rezolvarea subiectelor de examen.

5 iulie 2013 14:35
Modifică setările cookies