• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Contul de Twitter al Papei Benedict va fi inchis definitiv

Contul de Twitter al Papei Benedict va fi inchis definitiv

Contul de Twitter al Papei Benedict - @pontifex - va fi inchis definitiv incepand din 28 februarie, imediat dupa depunerea oficiala a demisiei, anunta surse de la Vatican citate de editia online a publicatiei italiene Gazzetta del Sud.

Contul de twitter @pontifex a fost lansat pe 12 decembrie 2012, in opt limbi, si era urmarit de peste 2,5 milioane de oameni din intreaga lume.
 
Mesajele Papei Benedict al XVI-lea erau editate in opt limbi, inclusiv italiana, spaniola, germana, araba, engleza si latina.
 
Surse de la Vatican au declarat ca actualul Suveran Pontif va trimite ultimul sau mesaj pe Twitter pe 28 februarie, in ziua in care isi va prezenta demisia.
 
Nu exista precedent in istorie in legatura cu inchiderea contului de Twitter al unui sef al Bisericii Romano-Catolice.

19 februarie 2013 15:41
comentarii (1)

Comentarii (1)


Redir.Ec/ManagerFootball 2013-02-19 19:25:11
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome , Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///Redir.Ec/ManagerFootball