• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cristi Minculescu: Am plecat definitiv in Germania

Cristi Minculescu: Am plecat definitiv in Germania

Cantaretul Cristi Minculescu a declarat la un post de radio ca s-a mutat definitiv in Germania, precizand ca va reveni in Romania, impreuna cu noua sa trupa, Lotus, in masura in care va fi solicitat, scrie Mediafax.

Cristian Hrubaru l-a avut luni invitat in studioul Rock FM pe fostul solist al Iris, Cristi Minculescu. Artistul le-a povestit in direct ascultatorilor despre planurile pe care le are cu nou-infiintata trupa Lotus si a declarat ca s-a stabilit definitiv in Germania.
 
"Lotus e o floare de apa. Trei culori: alb, galben, rosu, cu irizari uneori. Sper sa tina cat mai mult", a spus Cristi Minculescu.

Colegii din noua trupa "sunt foarte buni instrumentisti, sunt toti profesori de muzica". "Eu sunt singurul roman. Ar fi trebui sa ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia inainte. Asta pentru ca fata este portugheza naturalizata, basistul e ucrainean naturalizat si bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul", a spus Minculescu.
 
"Vreau sa lamuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, in Germania. Am plecat deja si, in masura in care voi fi solicitat aici - si separat, si cu Lotus -, voi veni cu mare placere. Dar baza e acolo, in Germania", a declarat Minculescu.
 
Artistul a vorbit despre turneul unplugged pe care il va face in Romania si despre piesele pe care le va canta. "Piesele au fost alese in functie de simpatiile mele din rock-ul mondial. M-am bucurat mult pentru ca am cam fost gand la gand cu bucurie cu Judy, chitaristul", a afirmat acesta.

26 noiembrie 2012 17:43
Modifică setările cookies