• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cristian Preda, suspendat sase luni din PDL - surse

Cristian Preda, suspendat sase luni din PDL - surse

BPN al PDL a decis luni sa il suspende din partid pentru o perioada de sase luni pe europarlamentarul PDL Cristian Preda, au precizat surse din partid pentru Mediafax. 

Conform surselor citate, in sedinta BPN a existat si o propunere de excludere din partid a lui Preda, insa aceasta nu a trecut. 

Cristian Preda a iesit inainte de vot din sedinta, declarand ca a uzat de dreptul sau la aparare prevazut in Statut, a ascultat criticile care i s-au adus si a incercat sa raspunda la ele. 

"Am spus ca nu imi voi pleca in niciun fel capul", a mentionat Preda.  El le-a spus celor din BPN ca exista in continuare o retinere fata de asumarea calitatii de membru de partid care se supune orbeste.  Preda a relatat ca foarte multi i-au adus critici, iar el i-a spus presedintelui partidului, Vasile Blaga, ca trebuie sa respecte Statutul.  Cristian Preda a mai precizat ca s-a discutat doar cazul sau si ca nu i s-a cerut demisia, dar ca a fost "amenintat cu diverse forme fara sa se precizeze ce se va intampla".


3 iunie 2013 14:53
Modifică setările cookies