• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Criza in Ucraina. Soldati ucraineni au trecut de partea separatistilor. Steagul Rusiei, pe vehiculele blindate ale Kievului

Criza in Ucraina. Soldati ucraineni au trecut de partea separatistilor. Steagul Rusiei, pe vehiculele blindate ale Kievului

16 aprilie 2014. Doi militari ucraineni au fost capturati de persoane necunoscute inarmate in estul Ucrainei, au anuntat miercuri autoritatile de la Kiev, relateaza AFP.

UPDATE ORA 16:20 Agentii care actioneaza in prezent in estul Ucrainei sunt aceiasi care au actionat in Crimeea inaintea alipirii peninsulei ucrainene la Rusia, a declarat miercuri un purtator de cuvant al contraspionajului serviciilor speciale ucrainene.
 
"Sunt aceiasi agenti care au preluat controlul asupra Adunarii din Crimeea. Am stabilit acest lucru pe baza comunicatiilor lor", a declarat acest purtator de cuvant, Vitali Naida, pentru presa. El a dat asigurari ca "aproximativ 40 de membri ai serviciilor ruse si colaboratorii lor" au fost arestati de la inceputul actiunilor separatiste in estul Ucrainei, pe 6 aprilie.
 
UPDATE ORA 13:00 Potrivit  agentiei rusesti de stiri Itar-Tass, protestatarii din orasul Kramatorsk (regiunea Donetk) ar fi capturat 6 vehicule blindate ale fortelor guvernamentale. Militantii pro-rusi ar fi incojurat vehiculele si i-ar fi dezarmat pe militari in apropierea satului Ivanivka.
 
Citeste mai multe despre acest subiect pe www.stirileprotv.ro.

17 aprilie 2014 07:20
Modifică setările cookies