• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cum va fi vremea de Craciun si Revelion si cand vine prima zapada adevarata

Cum va fi vremea de Craciun si Revelion si cand vine prima zapada adevarata

Zapada ramane un vis indepartat si de Craciun, si de Revelion. Sfirsitul de an se anunta friguros si tot fara ninsori. Scaderile treptate de temperatura se simt deja si vor continua pana in primele zile din ianuarie. Abia atunci putem spera la zapada, dupa cum arata prognoza meteo.

In ultima zi a anului sa nu va asteptati la ninsori abundente, ci la o vreme friguroasa, dar cu temperaturi apropiate de valorile normale.
 
Urme de zapada vor mai fi doar in zonele inalte muntoase, astfel pentru cei care sunt in statiunile de pe Valea Prahovei si vor sa schieze, singura varianta sunt partiile zapada artificiala.
 
Noaptea dintre ani ramane in acelasi registru si aduce frig in toata Romania. Temperaturile minime vor oscila intre -10 si -1 grad Celsius.
 
In Capitala de Revelion vor fi -4 grade. Cei care se afla in sud vestul tarii ar fi bine sa aiba si umbrele de anul nou, pentru vor fi ploi si lapovita.
 
Primele semne de iarna veritabila vor veni din 2 ianuarie, sustin meteorologii, cand se anunta ninsori abunente in toata tara.
 
In ceea ce priveste ziua de Craciun, aceasta va fi de asemenea fara zapada. Vor fi slabe fulguieli in unele zone, lapovita si ploi in alte zone, ceata si temperaturi mai mari decit media normala. Cine cauta zapada o gaseste doar pe varf de munte.

18 decembrie 2013 19:22
Modifică setările cookies