• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cupoane de reduceri pentru iertarea pacatelor inainte de Apocalipsa

Cupoane de reduceri pentru iertarea pacatelor inainte de Apocalipsa

Un site din Rusia propune un cupon de reduceri de 50% pentru credinciosii care vor sa se spele de pacate inainte de Apocalipsa despre care se spune ca ar avea loc pe 21 decembrie 2012.

Cuponul insa, oferit de Biserica Catolica din Assisi, din Italia, nu a avut succesul scontat, informeaza gentside.com. 

Pretul pentru iertarea pacatelor este de 500 de ruble (putin peste 12 euro), afirma site-ul Oddity Central. Astfel, cu aceasta suma, credinciosii isi asigura un loc in rai.

Propunerea bisericii italiene pare insa destul de ciudata, tinand cont de faptul ca cei mai multi dintre credinciosii rusi sunt ortodocsi. 

Pentru a obtine mantuirea de pacate, persoanele doritoare trebuie sa cumpere cuponul. Un numar unic le este astfel furnizat. Credinciosii trebuie apoi sa trimita acel numar unic la o adresa de e-mail, trecuta pe site, pentru a-si valida accesul in rai. Pe acelasi site se afirma ca, oricat de numeroase ar fi pacatele unei persoane, un singur cupon va fi suficient. Se pare insa ca succesul comercial al acestei initiative nu este cel scontat, intrucat doar 100 de persoane au decis sa isi cumpere acel cupon, in conditiile in care Biserica italiana catolica spera sa vanda cateva milioane.


14 noiembrie 2012 16:43
Modifică setările cookies