• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Dan si Camelia Voiculescu, Sorin Alexandrescu si Serban Pop, trimisi in judecata intr-un dosar de santaj

Dan si Camelia Voiculescu, Sorin Alexandrescu si Serban Pop, trimisi in judecata intr-un dosar de santaj

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, si fiica sa Camelia au fost trimisi in judecata, alaturi de dierctorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, si de fostul sef ANAF, Serban Pop, in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, scrie Mediafax.

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Sorin Alexandrescu va fi judecat pentru santaj, in timp ce Dan Voiculescu si fiica sa au fost deferiti justitiei pentru complicitate la aceasta infractiune.
 
Serban Pop, presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) la data faptelor, avocat suspendat, este acuzat de folosire, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, se precizeaza intr-un comunicat de marti al DNA.
 
In acelasi dosar va fi judecat, pentru complicitate la santaj, George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL.
 
De asemenea, procurorii au trimis in judecata SC Antena TV Group SA si Intact Publishing SRL, pentru santaj, si SC Antena 3 SA, pentru complicitate la santaj.
 
Potrivit rechizitoriului, in perioada 16 aprilie - 21 mai 2013, in calitate de director general al SC Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu a exercitat, in mod repetat si gradual, acte de constrangere asupra unui actionar al unei societati comerciale (parte vatamata) amenintandu-l cu darea in vileag a unor presupuse fapte de coruptie, astfel incat sa il determine sa urmeze conduita impusa de inculpat.
 
Conform datelor din ancheta, pesoana ce ar fi fost santajata este administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

1 octombrie 2013 16:10
comentarii (1)

Comentarii (1)


Modifică setările cookies