• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Dăncilă, despre candidatura la Preşedinţie: Dacă partidul îmi va cere, nu voi face un pas înapoi

Dăncilă, despre candidatura la Preşedinţie: Dacă partidul îmi va cere, nu voi face un pas înapoi

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la DCNews, că, dacă partidul îi va cere şi nu va exista o altă variantă care să asigure intrarea în turul doi al alegerilor prezidenţiale, nu va face un pas în spate şi va accepta.

”Dacă nu există o altă opţiune care să ne ducă spre turul 2, dacă partidul îmi va cere, atunci nu voi face un pas înapoi, dar opţiunea mea este să merg în spatele altui candidat”, a declarat Dăncilă, potrivit News.ro.
 
Viorica Dăncilă a explicat că a considerat că PSD va merge cu un candidat, iar ea ca prim-ministru, preşedinte al Partidului Social Democrat îl va sprijini cu toate forţele, cu tot partidul astfel încât să câştige alegerile prezidenţiale.
 
”Dar nu vreau să creadă că sunt un om laş. Dacă partidul îmi va cere acest lucru şi va crede că este singura soluţie, atunci voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment eu cred că este bine să avem un candidat şi eu să sprijin acel candidat. Pentru noi este important să mergem cu persoana care are încrederea partidului, care va fi susţinut de către toată organizaţiile, care va crea acel val de încredere de care vorbim, atât din partea membrilor noştri, a simpatizanţilor, dar şi a altor cetăţeni. Pentru că eu sper într-un scor bun. Suntem un partid organizat, suntem un partid care ştim să facem campanie, ştim să vorbim cu oamenii, avem ce să le spunem oamenilor pentru că am luat măsuri bune, dar în acelaşi timp, alături de noi trebuie să vină şi alţi oameni”,a explicat premierul.
 
Candidatul PSD la Preşedinţie ar urma să fie decis la Congresul din 3 august, pe baza unor sondaje.

11 iulie 2019 11:39
Modifică setările cookies