• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Daniel Craig este inrudit cu adevaratul James Bond

Daniel Craig este inrudit cu adevaratul James Bond

Actorul Daniel Craig, interpretul agentului 007, este inrudit cu adevaratul James Bond, un renumit ornitolog britanic. Acesta din urma a reprezentat sursa de inspiratie pentru scriitorul Ian Fleming, atunci cand a creat celebrul personaj, noteaza femalefirst.co.uk.

 Scriitorul Ian Fleming a declarat intr-un interviu: "Atunci cand am scris primul roman din serie, in 1953, am vrut ca James Bond sa fie extrem de plictisitor, un barbat neinteresant, caruia i se intampla insa tot felul de lucruri. Am vrut ca el sa fie un instrument fara sentimente. Atunci cand am cautat un nume pentru protagonistul meu, mi-am spus: «Dumnezeule, James Bond este cel mai plictisitor nume pe care l-am auzit vreodata!»". 

Expertii britanici spun ca adevaratul James Bond si actorul Daniel Craig sunt inruditi cu regele Edward al III-lea al Marii Britanii, prin intermediul unui stramos comun, Josh of Gaunt, duce de Lancaster. 

Michelle Ercanbrack, istoric in genealogie, a declarat: "Atunci cand faceam cercetari pentru a alcatui arborele genealogic al actorului Daniel Craig, am remarcat ca unele dintre numele si localitatile din arborele lui genealogic semanau cu numele si locurile din arborele lui James Bond. Am descoperit o legatura fascinanta intre el si naturalistul James Bond, la nivelul familiei regale britanice".


13 noiembrie 2012 11:50
Modifică setările cookies