• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Daniel Day Lewis - cel mai bun actor in rol principal. Lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2013

Daniel Day Lewis - cel mai bun actor in rol principal. Lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2013

Daniel Day Lewis a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru prestatia din "Lincoln", la cea de-a 85-a gala de decernare a acestor distinctii, ce are loc la Los Angeles, eveniment transmis in direct de HBO Romania.

Aceasta a fost cea de-a cincea nominalizare la premiile Academiei pentru Daniel Day Lewis, care a mai primit trofeul Oscar pentru rolurile din "My Left Foot" (1990) si "There Will Be Blood" (2008)
 
La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Hugh Jackman ("Les Misérables"), Denzel Washington ("Flight"), Bradley Cooper ("Silver Linings Playbook") si Joaquin Phoenix ("The Master").
 
Cea de-a 85-a gala a premiilor Oscar are loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.
 
Anul trecut, Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal i-a revenit lui Jean Dujardin, pentru prestatia din "The Artist".
 
Vezi lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2013 pe www.procinema.ro.

25 februarie 2013 07:32
comentarii (1)

Comentarii (1)


Redir.Ec/ManagerFootball 2013-02-25 15:08:43
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urm atorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///Redir.Ec/ManagerFootball