• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Depeche Mode lanseaza un nou album in 2013. Trupa concerteaza in Romania in luna mai

Depeche Mode lanseaza un nou album in 2013. Trupa concerteaza in Romania in luna mai

Un nou album Depeche Mode, al treisprezecelea material discografic al trupei, va fi lansat in luna martie 2013, cu doua luni inainte ca britanicii sa porneasca in turneul european in care este inclusa si Romania.

Titlul noului album Depeche Mode nu a fost dezvaluit deocamdata, Martin Gore - chitarist, clapar si compozitor al trupei - precizand ca acesta va cuprinde cele mai bune piese produse vreodata de formatie, iar noul sound va fi foarte apropiat de cel al unor materiale mai vechi precum "Violator" si "Songs of Faith and Devotion".
 
De asemenea, Dave Gahan a declarat ca "albumul are un simt foarte organic si direct; nu contine piese blues, dar este cu siguranta un album sentimental".
 
O parte dintre cantecele incluse pe noul material discografic au fost compuse Martin Gore si Dave Gahan, pe parcursul inregistrarilor, trupa incercand sa inglobeze in noile compozitii cat mai multa energie si elemente specifice show-urilor live.
 
In luna octombrie a acestui an, in cadrul conferintei de presa de la Paris care anunta noul turneu, Depeche Mode a lansat si un videoclip filmat pe durata inregistrarilor, oferind astfel o prima perspectiva asupra noului album.
 
Turneul trupei Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013, la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
 
Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013, pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile atat online, pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi, incepand de la 135 de lei.

12 decembrie 2012 11:52
Modifică setările cookies