• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Depeche Mode, Roger Waters, Andrea Bocelli si Cirque du Soleil vin la Bucuresti in 2013

Depeche Mode, Roger Waters, Andrea Bocelli si Cirque du Soleil vin la Bucuresti in 2013

Trupa Depeche Mode revine la Bucuresti in 2013, in timp ce legendarul Roger Waters va prezenta in premiera, in Piata Constitutiei, fenomenul "The Wall". Acestora li se adauga tenorul Andrea Bocelli, care va incanta publicul roman anul viitor, alaturi de Mark Knopfler, Rammstein si Cirque du Soleil, scrie Mediafax.

Mark Knopfler, compozitorul si chitaristul trupei Dire Straits, va concerta pe 25 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, iar show-ul se anunta a fi unul dintre primele concerte sold-out ale anului.
 
Formatia Depeche Mode revine pe 15 mai in Bucuresti, la Arena Nationala. Acesta este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani. Depeche Mode se pregateste, totodata, si de lansarea celui de-al treisprezecelea material discografic din cariera, album ce cuprinde "cele mai bune piese Depeche Mode produse vreodata", dupa cum declara insisi membrii trupei.
 
Concertul lui Roger Waters de pe 28 august, din Piata Constitutiei, reprezinta ocazia unica de a vedea la Bucuresti super-productia inspirata de unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, "The Wall", al trupei Pink Floyd.
 
Totodata, tenorul italian Andrea Bocelli va sustine un concert in Bucuresti, pe 25 mai 2013, la Romexpo.
 
In 2013 nu lipsesc nici festivalurile. Astfel, B'estfest Summer Camp se va desfasura intre 5 si 7 iulie, in comuna Tunari. Rock the City se va desfasura anul viitor la Romexpo, pe 27 si 28 iulie, iar unul dintre headlineri a fost deja anuntat - Rammstein.
 
La Bucuresti va reveni si Cirque du Soleil, de data aceasta cu spectacolul "Alegria", in perioada 5 - 8 septembrie 2013, in Pavilionul Central Romexpo.
 
Anul 2013 inseamna si o noua editie a Festivalului Enescu, ce se va desfasura intre 1 si 28 septembrie. Evenimentul are deja o vedeta confirmata. Actorul John Malkovich va fi prezent la Festivalul Enescu cu proiectul "The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer", pe care il va prezenta la Bucuresti.

31 decembrie 2012 11:54
Modifică setările cookies