• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Directorul de vanzari al BCR Asigurari, acuzat in dosarul de evaziune fiscala, ramane in arest

Directorul de vanzari al BCR Asigurari, acuzat in dosarul de evaziune fiscala, ramane in arest

Directorul executiv vanzari al BCR Asigurari de Viata, Diana Sevciuc, acuzata in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro, va ramane in arest, a decis, miercuri seara, Curtea de Apel Targu Mures, care a respins recursul acesteia la decizia Tribunalului Mures.

Miercuri seara, dupa 12 ore de audieri, Curtea de Apel Targu Mures a decis ca directorul executiv vanzari al BCR Asigurari de Viata, Diana Sevciuc, arestata alaturi de alti doi angajati in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro, sa ramana in arest peventiv, noteaza Mediafax.
 
De asemenea, instanta a hotarat ca ceilalti doi functionari bancari arestati de Tribunalul Mures, Alin George Mantoiu, manager relatii corporate la BCR Life Insurance, si Gicu Emanuel Mantoiu, sa fie cercetati in libertate, avand insa interdictia de a parasi tara pentru o perioada de 30 de zile.
 
Totodata, doi dintre cei opt patroni de firme care ar fi implicate in acest caz au primit interdictia de a parasi tara, tot pentru o perioada de 30 de zile.
 
Deciziile Curtii de Apel Targu Mures sunt definitive.

18 iulie 2013 07:50
comentarii (1)

Comentarii (1)


Modifică setările cookies