• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Directorul Departamentului Stiri al TVR si directorul interimar de Programe si-au inaintat demisia, dupa tragedia din Colectiv

Directorul Departamentului Stiri al TVR si directorul interimar de Programe si-au inaintat demisia, dupa tragedia din Colectiv

TVR a anuntat ca directorul Departamentului Stiri si directorul interimar de Programe si-au inaintat demisia, iar alte decizii vor fi luate in zilele urmatoare. 

''Ca urmare a reactiei intarziate pe care TVR a avut-o in cazul relatarii tragediei petrecute in Bucuresti in noaptea de vineri spre sambata, directorul Departamentului Stiri si directorul interimar de Programe si-au inaintat demisia, alte decizii urmand sa fie luate in zilele urmatoare. Dupa masurile de urgenta, incepand de astazi, TVR va putea acoperi tehnic si editorial in cel mai scurt timp posibil evenimentele de interes public major. O procedura interna de tranzitie este aprobata incepand de astazi pana la numirea unui nou Consiliu de Administratie'', a anuntat directorul general interimar, Irina Radu.  

Actuala conducere TVR isi exprima pozitia privind necesitatea ca unul dintre canalele SRTv sa se transforme in canal de stiri cu personal care sa lucreze in regim de stiri, ''cu dotari si abilitati necesare, astfel incat sa raspunda in orice moment interesului public''.

''TVR prezinta scuze telespectatorilor pentru modul in care a tratat, insuficient si neprofesionist, tragedia din noaptea de vineri, de la momentul in care s-au petrecut faptele si pana sambata, la 7,00 dimineata, cand a fost difuzat primul jurnal de stiri. Explicatiile sau motivele de orice fel palesc in fata obligatiei noastre fata de public. Masurile luate si modificarile organizatorice, va garantam, ne vor apropia din ce in ce mai mult de televiziunea publica de care Romania are nevoie si pe care nu a avut-o de ani de zile'', a adaugat Irina Radu, potrivit Agerpres.


2 noiembrie 2015 16:42
Modifică setările cookies