• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Documentarul Mark Zuckerberg: in interiorul Facebook , difuzat pe 26 august, la BBC Knowledge

Documentarul "Mark Zuckerberg: in interiorul Facebook", difuzat pe 26 august, la BBC Knowledge

Documentarul "Mark Zuckerberg: in interiorul Facebook", ce dezvaluie drumul parcurs de fondatorul retelei de socializare de la studentul la Harvard la fondatorul uneia dintre cele mai influente companii din lume, va fi difuzat pe 26 august, de la ora 22.00, la BBC Knowledge, potrivit unui comunicat.

Facebook are deja peste 800 de milioane de utilizatori. Jumatate dintre ei intra in cont in fiecare zi pentru a comunica cu prietenii, familia, cunostintele, celebritatile, companiile si marcile lor preferate. Acum, compania pare decisa sa se transforme intr-o masina de facut bani.
 
Mark Zuckerberg a refuzat in mod repetat oferte de lucru, precum cea de 15 milioane de dolari americani de la Microsoft, continuand, in schimb, sa lucreze la o strategie care face ca partajarea continutului media sa fie din ce in ce mai usoara, de la afisarea noutatilor si a fotografiilor pana la jocuri si descarcarea de aplicatii.
 
Cum poate valora compania intr-adevar 100 de milioane de dolari americani? Este modelul sau de publicitate intr-adevar atat de eficient cum se spune? Care sunt amenintarile la adresa succesului Facebook? Ce rol are Zuckerberg insusi in stabilirea perspectivelor viitoare? Putem pastra mai mult legatura cu prietenii si cunostintele de la distanta si cum influenteaza aceasta retea de socializare relatiile noastre cele mai apropiate din viata reala?
 
Oferind un interviu in exclusivitate cu Mark Zuckerberg, precum si imagini inedite din sediul Facebook din Silicon Valley, documentarul incearca sa raspunda la toate aceste intrebari.
 
BBC Knowledge s-a lansat pentru prima data in 2013 in Cipru, Ungaria, Romania si Slovenia. In Romania, televiziunea BBC Knowledge poate fi receptionata in retelele Romtelecom, Digi si Orange TV.

22 august 2013 15:44
Modifică setările cookies