• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Doi britanici din trei vor ca Marea Britanie sa iasa din UE

Doi britanici din trei vor ca Marea Britanie sa iasa din UE

Pe oficialii britanici ii asteapta o perioada agitata, in lumina referendumului de ramanere a tarii in Uniunea Europeana. 

Doi din trei locuitori ai Regatului sunt de acord ca Marea Britanie sa paraseasca UE, potrivit unui sondaj recent realizat pentru Financial Times, citat de CNN. Conform acestuia, daca referendumul ar avea loc maine, 50% dintre respondenti ar vota pentru separarea tarii de Uniune, in timp ce numai 33% si-ar exprima dorinta ca lucrurile sa ramana asa cum sunt. Premierul David Cameron sustine ca este constient de sarcina grea pe care il asteapta, dar spune ca va putea sa convinga alegatorii de avantajele ramanerii in zona UE, atat timp cat va putea renegocia unele conditii, noteaza CNN.


18 februarie 2013 09:44
comentarii (1)

Comentarii (1)


Redir.Ec/ManagerFootball 2013-02-18 15:10:17
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///Redir.Ec/ManagerFootball