• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Doua avioane au aterizat de urgenta pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam

Doua avioane au aterizat de urgenta pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam

Doua avioane au aterizat de urgenta luni dimineata pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice cu care s-au confruntat dupa ce au decolat de pe aeroportul olandez, au anuntat serviciile olandeze de Control Aerian, citate de AFP.

"In aceasta (luni) dimineata, doua avioane au cerut sa revina si sa aterizeze la Schiphol, ca masura de precautie, din cauza unor probleme tehnice", a declarat pentru AFP Bertine Langelaan, o purtatoare de cuvant a serviciilor olandeze pentru Control Aerian, precizand ca este vorba despre un avion apartinand companiei aeriene KLM si unul apartinand companiei Delta Airlines.

"Salvatori erau prezenti in masa, dar este un lucru standard in acest tip de procedura", a continuat ea, adaugand ca cele doua avioane au putut sa aterizeze fara probleme. Se pare ca nu exista nicio legatura aparenta intre problemele cu care s-au confruntat cele doua avioane, potrivit lui Langelaan.
 
Presa olandeza a scris ca avionul Delta Airlines era un Airbus A330 cu destinatia Mumbai, in India, in timp ce avionul KLM decolase spre Milano. Acesta s-a intos din drum dupa ce a fost detectat fum in cabina de pilotare, potrivit aceleiasi surse.

4 martie 2013 14:55
Modifică setările cookies