• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Elton John plateste 20.000 de lire sterline pentru o mama-surogat

Elton John plateste 20.000 de lire sterline pentru o mama-surogat

Cantaretul britanic Elton John i-a platit suma de 20.000 de lire sterline (23.860 de euro) femeii care a acceptat sa-l nasca pe Elijah, cel de-al doilea fiul al sau si al partenerului lui de viata, David Furnish, informeaza thesun.co.uk.

De data aceasta, starul britanic a platit cu 3.000 de lire sterline mai mult decat a platit-o pe mama-surogat a primului fiu pe care il are cu partenerul sau de viata.
 
Potrivit tabloidului The Sun, daca si-ar dori un al treilea fiu, cuplul va trebui sa plateasca doar 21.675 de lire sterline.
 
Cei doi au apelat la Center for Surrogate Parenting din Encino, California, care are drept clienti cupluri gay. Centrul are reguli foarte stricte in ceea ce priveste alegerea mamelor-surogat: acestea trebuie sa nu depinda de asistenta sociala, sa nu fumeze, sa fie sanatoase si sa aiba deja un copil al lor, pentru a preveni problemele legate de separarea la nastere.
 
Bebelusul s-a nascut pe 11 ianuarie si a avut la nastere o greutate de 3,7 kilograme. Informatia a fost confirmata de cuplu intr-un interviu acordat revistei Hello.

Elton John si David Furnish, care s-au casatorit in 2005, au deja impreuna un fiu, Zachary Jackson Levon, in varsta de doi ani. Elton John si David Furnish isi doreau foarte mult inca un copil si, pentru a-si indeplini acest vis, au decis sa apeleze la aceeasi femeie care l-a adus pe lume si pe primul lor copil, Zachary, nascut pe 25 decembrie 2010. "Amandoi am asteptat cam mult pana sa avem copii, dar acum avem doi fii, iar acest fapt e aproape de necrezut. Nasterea celui de-al doilea fiu al nostru ne completeaza familia intr-un fel fericit si perfect. E greu sa va spunem cum ne simtim acum. Suntem coplesiti de fericire si de incantare", au declarat artistul britanic si partenerul sau de viata.
 
Elton John a declarat intr-un interviu acordat in iulie televiziunii NBC ca se teme putin de momentul in care fiul sau il va intreba de ce nu are o "mamica".
 
Intr-o cariera de aproape cinci decenii, Elton John a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii in anii '70, cu sapte albume consecutive No. 1 in Statele Unite si sase single-uri No. 1. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll.
 
El continua sa fie un simbol al vietii publice si a fost foarte implicat in lupta anti-SIDA, dupa sfarsitul anilor '80. A intrat in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a fost numit cavaler in 1998.
 
Elton John a concertat la Bucuresti de doua ori, in 2003 si 2010.

21 ianuarie 2013 13:04
Modifică setările cookies