• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Elvetia va inaugura un drive-in sexual

Elvetia va inaugura un "drive-in" sexual

Orasul Zurich a prezentat joi proiectul "sexbox", un fel de "drive-in" sexual, considerat o ultima tentativa a autoritatilor locale de a elimina prostitutia din centrul orasului si de a deplasa acest fenomen catre periferie, informeaza lemonde.fr.

Inspirat din experimente similare, realizate in alte tari, si aprobat printr-un vot popular in martie 2012, primul "drive-in" sexual din Elvetia isi va deschide portile pe 26 august. 

"Mai mult decat niste simple garaje pentru sex, noua zona alocata prostitutiei, situata in fostul cartier industrial din vestul orasului, a fost astfel amenajata pentru a nu fi sordida", afirma cotidianul La Tribune din Geneva.

Aceasta zona alocata prostituatelor va fi compusa din noua casute din lemn, deschise de la ora 19.00 la ora 05.00, in care clientii vor putea sa isi parcheze automobilele si sa intretina raporturi sexuale cu una dintre cele 30-40 de prostituate selectionate in prealabil. 

Totul a fost facut pentru a marca traseul clientilor.

Fiecare casuta va fi echipata si cu o sonerie de alarma care va permite prostituatelor sa avertizeze politia in orice moment, in caz de pericol. 

Intr-un comunicat oficial, autoritatile din Zurich recunosc ca va fi probabil nevoie de o anumita perioada de timp pentru ca acest sistem sa isi gaseasca locul in viata orasului. Autoritatile se tem in special de faptul ca viitorii clienti vor fi oarecum "demoralizati" de puternica mediatizare de care a beneficiat acest proiect in Elvetia.


17 august 2013 16:51
Modifică setările cookies