• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Este cel mai fotografiat loc de pe pamant. Bucurestiul, locul 91 in clasament

Este cel mai fotografiat loc de pe pamant. Bucurestiul, locul 91 in clasament

Orasul american New York este cel mai fotografiat loc de pe pamant, potrivit serviciului Panoramio al motorului de cautare Google, in timp ce Bucurestiul se situeaza pe locul 91 in acest clasament.

New York se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai fotografiate locuri de pe pamant, fiind urmat in ordine de Roma, Barcelona, Paris, Istanbul si Venetia, potrivit dailymail.co.uk, care citeaza o "harta fierbinte" realizata de Google, pe baza serviciului sau Panoramio.
 
Orasul Bucuresti este primul din Romania si pe locul 91 in clasamentul celor mai fotografiate locuri de pe pamant, potrivit hartii care poate fi consultata pe site-ul http://www.sightsmap.com/.
 
In schimb, Budapesta se afla pe locul 10 in acest top, iar Viena pe locul 31, in vreme ce capitala Bulgariei Sofia este pe locul 153. Praga se afla pe locul al 11-lea, Londra, pe 15, iar Amsterdam, pe 44.
 
Topul romanesc al celor mai fotografiate locuri include printre altele Biserica Neagra din Brasov pe locul 295 din lume, Transfagarasanul pe locul 315 si orasele Sibiu si Sighisoara, pe locurile 350, respectiv 388.
 
Potrivit Daily Mail, harta Google le permite oamenilor sa vada care sunt cele mai fotografiate destinatii de calatorie din lume, sapte din top 10 fiind in aria geografica a Europei, fapt care ar putea sugera si faptul ca aceste servicii de la Google sunt cele mai populare pe acest continent.

29 decembrie 2013 19:00
comentarii (0)

Comentarii (0)


Modifică setările cookies