• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Europarlamentarul Cristian Preda, suspendat din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda, suspendat din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sambata, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule, de catre membrii CNC al PDL, informeaza Mediafax.

Anterior, Cristian Preda declarase ca aprobarea suspendarii sale de catre CNC ar fi o nedreptate "insuportabila" si ca in acest caz se va desparti de formatiunea democrat-liberala pentru "mai mult de sase luni".
 
"Daca se va aproba, nedreptatea va fi insuportabila, mi-e teama ca in acest caz ne despartim si ca va dura mai mult de sase luni pana sa ne regasim", le-a spus Preda membrilor CNC al PDL, remarcand ca propunerea sa de suspendare vine la un an de cand "o majoritate parlamentara agresiva l-a suspendat pe presedintele Traian Basescu".

"Dumneavoastra nu a-ti fost nicio ora in campanie, din pozitia de prim-vicepresedinte al partidului. Nu ne-ati ajutat. Nu trebuie sa amenintati partidul ca, daca ia o decizie, plecati! Doar stie ca plecati", i-a replicat presedintele PDL Vasile Blaga, amintindu-i ca s-a opus suspendarii sale din PDL, in timpul mandatului lui Emil Boc.

6 iulie 2013 15:20
comentarii (1)

Comentarii (1)