• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Filmarile la Furios si iute 7 , intrerupte dupa decesul lui Paul Walker

Filmarile la "Furios si iute 7", intrerupte dupa decesul lui Paul Walker 

Filmarile la "Furios si iute 7" au fost intrerupte pentru o perioada nedeterminata, in urma decesului actorului Paul Walke au anuntat studiourile Universal, informeaza reuters.com, potrivit Mediafax.

"Deocamdata este responsabilitatea noastra sa intrerupem productia filmului «Furios si iute 7» pentru o vreme, astfel incat sa putem evalua toate optiunile disponibile ale continuarii francizei", au declarat reprezentantii studioului Universal Pictures. 

Filmul era programat sa fie lansat in cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 11 iulie 2014. 

Producatorii realizasera deja 55 de zile pentru pelicula "Furios si iute 7" si mai aveau nevoie de inca 25 de zile de filmare. 

Cele mai multe dintre cele ramase de filmat necesitau prezenta actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost ofiter de politie devenit agent FBI si apoi bandit, care adora masinile de curse.  Daca studiourile Universal vor decide sa aduca modificari majore scenariului care sa impiedice lansarea in iulie, filmul ar putea fi amanat pentru vara lui 2015, a afirmat Matthew Harrigan, un analist al companiei Comcast, afiliata studiorilor Universal.


5 decembrie 2013 10:31
Modifică setările cookies