• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Jurassic Park 4 se lanseaza in iunie 2014

"Jurassic Park 4" se lanseaza in iunie 2014

A patra parte a seriei de succes "Jurassic Park", produsa de celebrul Steven Spielberg, va fi lansata pe 13 iunie 2014 si va fi filmata in versiune 3D, informeaza Contactmusic.com.

In decembrie 2011, Spielberg a declarat ca filmul "Jurassic Park" ar fi perfect pentru o adaptare 3D. Spielberg a mai spus atunci ca regizorul James Cameron a realizat "cel mai grozav 3D din istorie ("Avatar", n.r.)". "Daca urmam principiile sale (ale lui James Cameron, n.r.), mai multe filme vor fi relansate in 3D, dar singurul film pe care sunt eu interesat sa-l reiau este primul «Jurassic»", a spus Spielberg.
 
Adaptarea originala a romanului din 1900 al lui Michael Crichton, filmul "Jurassic Park" din 1993 a avut incasari de 915 milioane de dolari la nivel mondial si doua continuari: "Lumea disparuta: Jurassic Park/ The Lost World: Jurassic Park" (1997) si "Jurassic Park III" (2001).
 
In ianuarie 2012, Spielberg a declarat ca nu va regiza el "Jurassic Park 4", un nou film din franciza de succes aflat in pregatire, pe care insa il va produce - alaturi de Frank Marshall -, asa cum s-a intamplat cu toate lungmetrajele seriei. Spielberg a regizat primele doua parti ale seriei, insa partea a treia a fost regizata de Joe Johnston.
 
Rick Jaffa si Amanda Silver ("Planeta maimutelor. Invazia/ Rise of the Planet of the Apes") vor fi scenaristii noului film.
Regizorul si producatorul Steven Spielberg este una dintre cele mai influente personalitati din industria filmului. A regizat 50 de filme si a produs peste o suta intr-o cariera impresionanta de patru decenii. Filme ca "Falci", "E.T. Extraterestrul" si "Jurassic Park" au marcat totodata momente importante in istoria cinematografiei. Spielberg a castigat de doua ori premiul Oscar pentru cea mai buna regie: in 1993, pentru "Lista lui Schindler", si in 1998, pentru "Salvati soldatul Ryan".

13 ianuarie 2013 15:55
Modifică setările cookies