• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Forbes: Jerry Seinfeld, pe primul loc in topul celor mai bogati actori de comedie

Forbes: Jerry Seinfeld, pe primul loc in topul celor mai bogati actori de comedie

Jerry Seinfeld ocupa, pentru al treilea an consecutiv, primul loc in topul celor mai bogati actori de comedie alcatuit de revista Forbes. Actorul in varsta de 59 de ani a obtinut venituri de 32 de milioane de dolari in 2012.

Starul american a obtinut aceste venituri din vanzarea drepturilor de difuzare a celebrului sau sitcom "Seinfeld" si din cele peste 70 de spectacole de stand-up comedy pe care le-a sustinut anul trecut. 

Actorul si ventrilocul Terry Fator, castigatorul celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs "America's Got Talent", se afla pe locul al doilea in acest top, cu venituri de 24 milioane de dolari.

Pe locul al treilea se afla canadianul Russell Peters cu venituri de 21 milioane de dolari in 2012

Pentru a putea fi inclusi in acest top realizat de Forbes, principala sursa de venituri a actorilor trebuia sa provina din vanzarile de bilete.  Editorii Forbes au realizat acest clasament dupa ce au stat de vorba cu agentii, consilierii financiari si alte surse din anturajul actorilor. Topul a fost realizat pe baza veniturilor obtinute in perioada 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013.


13 iulie 2013 16:24
Modifică setările cookies