• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Forbes: Madonna, cantareata cu cele mai mari venituri in 2013

Forbes: Madonna, cantareata cu cele mai mari venituri in 2013

Madonna este cel mai bine platita artista din industria muzicala, cu venituri de 125 de milioane de dolari, conform unui clasament dat publicitatii de revista Forbes, informeaza Reuters. 

Pe baza veniturilor obtinute intr-un interval de 12 luni, Madonna este, in acelasi timp, cel mai bine platita celebritate. 

Majoritatea veniturilor Madonnei provin din incasarile obtinute intre iunie 2012 si iunie 2013, in urma turneului ei mondial "MDNA", care a inregistrat un profit brut de 305 milioane de dolari, dar si din articolele promotionale vandute la concerte, din colectia de haine Material Girl si din parfumuri. 

"Este cel mai bine platita artista (...) si celebritate din toate domeniile", se arata in Forbes. 

Lady Gaga, cu incasari de 80 de milioane, a urcat in 2013 de pe locul al patrulea pe al doilea, desi a intrerupt turneul "Born This Way Ball" din cauza unei accidentari la soldul drept.  

Cantareata pop-country Taylor Swift a coborat o pozitie si ocupa locul al treilea, cu 55 de milioane de dolari din vanzarea celui mai recent album al sau, "Red", precum si din campanii publicitare, vanzari de discuri si turnee.  

Beyonce a ocupat locul al patrulea, cu venituri de 53 de milioane de dolari, iar Jennifer Lopez se afla pe 5, cu 45 de milioane.


12 decembrie 2013 11:23
Modifică setările cookies