• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Forbes: Stewart-Pattinson, pe primul loc in topul cuplurilor din filmele cu cele mai mari incasari

Forbes: Stewart-Pattinson, pe primul loc in topul cuplurilor din filmele cu cele mai mari incasari

Actorii Kristen Stewart si Robert Pattinson ocupa primul loc intr-un top al cuplurilor din filmele produse la Hollywood care au generat cele mai mari incasari, alcatuit de editorii revistei Forbes, informeaza huffingtonpost.com.

Kristen Stewart si Robert Pattinson, a caror relatie din viata reala este marcata de multe episoade dramatice, s-au clasat pe primul loc in acest top, intrucat filmele din seria "Amurg" in care au aparut impreuna au obtinut incasari de 1,17 miliarde de dolari.
 
Revista Forbes a analizat incasarile obtinute de filmele romantice produse la Hollywood in ultimii trei ani.
 
Pe locul al doilea s-a clasat cuplul alcatuit pe marele ecran din actorii Rachel McAdams si Channing Tatum, care au jucat impreuna in filmul "The Vow", ce a avut incasari de 125 de milioane de dolari.
 
Jennifer Aniston si Adam Sandler alcatuiesc cuplul aflat pe pozitia a treia, intrucat filmul lor "Just Go with It" a avut incasari de 103 milioane de dolari.

2 aprilie 2013 16:16
comentarii (1)

Comentarii (1)


Redir.Ec/ManagerFootball 2013-04-02 20:16:08
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///Redir.Ec/ManagerFootball