• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fostul portar Silviu Lung, ranit intr-un accident rutier, in urma caruia o persoana a murit

Fostul portar Silviu Lung, ranit intr-un accident rutier, in urma caruia o persoana a murit

Fostul portar Silviu Lung a fost ranit, miercuri, intr-un accident rutier produs in judetul Dolj si in urma caruia o persoana a murit, iar alte doua au fost ranite.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Dolj, Amelia Caprarin, a declarat ca accidentul a avut loc miercuri, in jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, ce leaga Craiova de Calafat, in localitatea Radovani, scrie Mediafax.
 
"In accident au fost implicate doua masini - un Renault Clio in care se aflau trei persoane si un autoturism Mercedes condus de fostul international Silviu Lung. In urma impactului o persoana din Renault a decedat, iar alte trei - doua din Renault si Silviu Lung - au fost ranite", a spus Caprarin.
 
Potrivit sursei citate, din primele cercetari reiese ca a fost vorba despre un impact frontal. Politistii sustin ca Silviu Lung era constient si au stat de vorba cu el inainte ca acesta sa fie transportat la spital.
 
Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Craioiva, Cristina Geormaneanu, a declarat ca la Unitatea de Primiri Urgente a ajuns, pana la ora transmiterii acestei stiri, o singura victima - o tanara care a suferit contuzii si politraumatisme, in prezent fiind supusa unor investigatii medicale.
 
La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului se afla mai multe echipaje de Politie, iar traficul este blocat. Silviu Lung a fost portar al echipei nationale de fotbal, dar si la Steaua Bucuresti si Universitatea Craiova.

8 ianuarie 2014 16:35
Modifică setările cookies