• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Colin Powell neaga o relatie cu Corina Cretu, dupa ce un hacker a publicat e-mailuri personale

Colin Powell neaga o relatie cu Corina Cretu, dupa ce un hacker a publicat e-mailuri personale

Fostul secretar de Stat american Colin Powell a fost nevoit sa ofere clarificari despre relatia sa cu Corina Cretu, dupa ce un hacker a postat un link spre o corespondenta prin e-mail intre cei doi pe pagina sa de Facebook, insistand ca nu i-a fost necredincios sotiei sale, Alma, scrie presa.

"Un tradator al patriei", a scris hackerul  "Guccifer"  pe wall-ul lui Powell pe Facebook, atasand un link spre un drive Google cu e-mailuri primite de Powell de la Cretu in perioada 2010-2011, prin contul sau pe AOL.

 "Te-am iubit prea mult, prea multi ani. TU ai fost cea mai mare iubire a vietii mele...", i-a scris Cretu lui Powell pe 14 noiembrie 2011, potrivit publicatiei New York Daily news

De asemenea, Cretu i-a trimis si numeroase fotografii, inclusiv imagini in care apare in bikini si intr-o cada, insa afectiunea sa pentru generalul american pare ca nu a fost niciodata impartasita. "Nu am crezut ca la (varsta de) 43 (de ani) pot sa plang atat de mult pentru un barbat, ca o adolescenta", i-a scris ea in Ajunul Craciunului, in 2010. 

Cretu parea in continuare indragostita in 2011. "Nu spune nimeni sa mergem in pat. Vreau doar sa te vad, nimic altceva", i-a scris ea in acel an, potrivit New York Daily News.

Mai multe detalii gasiti pe www.mediafax.ro


2 august 2013 11:09
Modifică setările cookies