• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fotbalistii Margaritescu si Munteanu, condamnati cu inchisoare, in dosarul de inselaciune cu masini furate

Fotbalistii Margaritescu si Munteanu, condamnati cu inchisoare, in dosarul de inselaciune cu masini furate

Fotbalistul Cristi Munteanu a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti la cinci ani de inchisoare cu executare, Andrei Margaritescu a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, iar fondatorul Alexandru Magherescu va avea de executat sapte ani de inchisoare.

Decizia instantei Curtii de Apel Bucuresti (CAB) nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la instanta suprema.
 
In 26 aprilie, fotbalistii Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la pedepse de trei ani si, respectiv, cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul privind inselaciuni cu masini luate in leasing.
 
Instanta Tribunalului Bucuresti i-a condamnat pe fostul mijlocas dinamovist Andrei Margaritescu pentru tainuire si pe fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristian Munteanu pentru complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave.
 
Alaturi de cei doi, in acest dosar a fost condamnat medicul Alexandru Magherescu, fondatorul centrului medical Doris, din cartierul Militari, la sapte ani de inchisoare cu executare pentru tentativa la inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Fratele acestuia, Cosmin Magherescu, a primit o pedeapsa de cinci ani de inchisoare, pentru complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave.
 
Totodata, instanta i-a condamnat pe Adrian Mihai Radu la o pedeapsa de cinci ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, precum si pe sotia acestuia, Bianca Radu, la doi ani sub supraveghere pentru fapta de tainuire.
 
In acelasi dosar au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti David Rotundu la sapte ani de inchisoare pentru tentativa de complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave, Cristinel Anton Enache la sapte ani de inchisoare pentru complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, Catalin Teodor Baleanu la cinci ani de inchisoare pentru complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave si Bogdan Preveleanu la sase ani de detentie pentru complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

7 decembrie 2012 12:52
comentarii (0)

Comentarii (0)


Modifică setările cookies