• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Frenezie pe Twitter: Regina M. Britanii a a vorbit despre Urzeala tronurilor in mesajul de Craciun

Frenezie pe Twitter: Regina M. Britanii a a vorbit despre "Urzeala tronurilor" in mesajul de Craciun

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a generat o adevarata frenezie pe Twitter, dupa traditionalul discurs de Craciun, in care a facut o referire la serialul de televiziune "Urzeala tronurilor", informeaza dailymail.co.uk. 

Cand regele George al V-lea a sustinut la radio discursul sau de Craciun in 1932 in care le-a cerut compatriotilor lui sa caute "prosperitatea, dar fara egoism", putini oameni se asteptau ca monarhul britanic sa instaureze o traditie care sa continue pana in prezent. 

Acum, mesajul de Craciun a generat un numar urias de comentarii pe Twitter, intrucat regina Elizabeth a II-a a facut o referire la "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones".  Ea a vorbit despre vizita din iunie, in Belfast, unde a vizitat unul dintre platourile in care se filmeaza serialul.

"Beneficiile reconcilierii s-au vazut foarte clar atunci cand am vizitat Belfastul in luna iunie", a declarat regina. "Desi vizita mea pe platoul in care se filma «Urzeala tronurilor» a atras cel mai mult atentia, locul care imi va ramane cel mai viu in minte va fi Crumlin Road Gaol", a adaugat suverana britanica. 

Crumlin Road Gaol, care a fost inchisa in 1996, a fost una dintre inchisorile in care au fost incarcerati militantii IRA in timpul conflictului etnic-nationalist din Irlanda de Nord (cunoscut sub denumirea "The Troubles"). Inchisoarea a fost ulterior transformata intr-un muzeu.

Dupa mentionarea numelui serialului in discursul de Craciun, fanii "Game of Thrones" au luat cu asalt Twitter-ul, pe care au publicat numeroase comentarii.  "Nu-mi vine sa cred! Regina chiar a mentionat numele «Game of Thrones»?", a scris o utilizatoare.


27 decembrie 2014 09:44
Modifică setările cookies