• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Garda civilă și armata ungare, trimise la granița dintre Ungaria și România

Garda civilă și armata ungare, trimise la granița dintre Ungaria și România

Membri ai organizaţiilor de gărzi civile din Ungaria vor contribui la protejarea frontierei dintre Ungaria şi România în zona Kiszombor şi Nagylak din acest weekend, patrulând împreună cu poliţia, a declarat un purtător de cuvânt al Uniunii Gărzii Civile din comitatul Csongrad, citat de MTI.

Armata ungară este de asemenea implicată în protejarea frontierei de la sfârşitul săptămânii. În total, 1.000 de soldaţi vor acţiona la frontiera dintre Ungaria şi Serbia sub supravegherea poliţiei timp de trei luni.
 
Treisprezece organizaţii ale Gărzii Civile vor participa la activităţi de protejare a frontierei până pe 15 iunie, a indicat duminică preşedintele comitatului Istvan Batiz, potrivit Agerpres.

Voluntarii vor acţiona în intervalul orar 18:00 şi 06:00, deplasându-se în vehicule ale poliţiei, a adăugat el.

Patrulele gărzii civile vor acţiona la graniţa dintre Kiszombor, Tiszasziget şi Mako, în punctele locale de trecere a frontierei şi pe malul râului Mureş, precum şi în orice alte zone unde au loc evenimente ieşite din comun sau în care este necesară o acţiune poliţienească imediată, potrivit Uniunii Gărzii Civile.

 

3 iunie 2019 09:33
comentarii (0)