• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Germania - Brazilia: 7-1. Scolari: Este catastrofal, sunt principalul responsabil

Germania - Brazilia: 7-1. Scolari: Este catastrofal, sunt principalul responsabil

Selectionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a apreciat drept catastrofal rezultatul meciului cu Germania, scor 7-1, din semifinalele Cupei Mondiale, subliniind ca este principalul vinovat pentru aceasta infrangere, informeaza France Football. 

"Transmit poporului brazilian ca am facut tot ce ne-a stat in putinta, am dat totul. Iertati-ne. Suntem dezolati ca nu putem continua pana in finala. Dar vom lupta pentru locul trei si sper ca vom avea sprijinul fanilor. Eu am facut echipa, eu sunt responsabil. Rezultatul este catastrofal si poate ca responsabilitatile sunt impartite, dar eu am decis tactica. Si imi asum responsabilitatea. Nu am datorii fata de poporul brazilian, mi-am facut treaba. Am facut ceea ce am considerat ca este mai bine si ce am considerat corect. Putem spune ca este o infrangere teribila din cauza rezultatului, dar nu cred ca este o chestiune de datorie. Sunt de acord, este o catastrofa, dar sa nu uitam ca mai avem si sambata un meci", a declarat Scolari. 

El a spus ca nu a facut schimbari in echipa mai devreme, deoarece a asteptat momentul oportun si a precizat ca dupa ce jucatorii sai au primit patru goluri in zece minute au intrat in panica. 

A adaugat de asemenea ca situatia nu ar fi fost alta daca Neymar ar fi fost in teren, deoarece echipa sa pierdut in fata unui "adversar fantastic".  "Echipa Germaniei are multe calitati, insa ceea ce s-a intamplat astazi nu este normal. Este cea mai drastrica infrangere a Braziliei. Dar viata continua chiar daca este cel mai dureros moment al vietii mele. Trebuie sa acceptam situatia si sa vedem ce putem face diferit", a adaugat Scolari.

Brazilia va juca, sambata, pentru locul trei la CM, in compania invinsei din meciul dintre Argentina si Olanda.

Toate informatiile despre Cupa Mondiala din Brazilia sunt pe www.sport.ro


9 iulie 2014 08:08
Modifică setările cookies