• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Gigi Becali vrea sa scape de inchisoare, inscriindu-se la Facultatea de Teologie

Gigi Becali vrea sa scape de inchisoare, inscriindu-se la Facultatea de Teologie

George Becali crede ca a gasit solutia ca sa iasa din inchisoare. Patronul Stelei si-a trimis astazi o apropiata sa il inscrie la Facultatea de Teleogie, chiar inainte de inchiderea listelor, pentru candidati. Desi a facut mereu caz din faptul ca este un om credincios si generos, Becali nu a primit acceptul de a participa la examen. Deoarece, i s-a explicat, toate cursurile sunt de zi.

Stupoare in aceasta dupa-amiaza la Facultatea de Teologie din Capitala. Cu 30 de minute inainte de inchiderea oficiala a inscrierilor pentru examenul de admitere din acest an, oficialii scolii au primit vizita unei doamne misterioase care avea misiunea de a inscrie un candidat neobisnuit: George Becali.
 
Chiar daca s-a hotarat pe fuga sa faca acest pas, George Becali era pregatit sufleteste sa sustina maine testarea psihologica si testarea aptitudinilor muzicale. Insa pentru ca este inchis in spatele gratiilor, unde ispaseste o pedeapsa primita de la judecatori, el nu a primit binecuvantarea de a ingrosa randurile candidatlor la facultatea de teologie.
 
George Becali are dreptul sa studieze la orice facultate. Cu o conditie: sa urmeze cursuri la distanta, pentru ca regimul semideschis de executare a celor trei ani si jumatate de detentie nu ii permite sa frecventeze cursurile de la Teologie.

18 iulie 2013 19:16
Modifică setările cookies