• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Google si-a schimbat logo-ul, din nou, pentru a le ura romanilor Sarbatori fericite

Google si-a schimbat logo-ul, din nou, pentru a le ura romanilor ”Sarbatori fericite”

Google Romania si-a schimbat, joi, logoul, pentru a le ura romanilor ”Sarbatori fericite”, cu imaginea unei case intr-un peisaj de iarna, pe timp de noapte.

La fel ca si in anii precedenti, Google celebreaza in stilul propriu sezonul sarbatorilor de iarna si incearca sa ii faca pe oameni sa simta spiritul Craciunului.
 
Dupa ce marti, in ajunul Craciunului, si miercuri, de Craciun, Google a postat primele doua logouri gandite special pentru sarbatorile de iarna din acest an, joi, in cea de-a doua zi de Craciun, motorul de cautare prezinta un nou logo care ilustreaza starea de bucurie specifica sarbatorilor de iarna.
 
"Sarbatori fericite din partea Google!" - aceasta este urarea postata pe prima pagina a motorului de cautare Google, joi, in a doua zi de Craciun. Noul logo pare ca este o felicitare de Craciun, in partea de jos a acesteia fiind scris cuvantul "Google". Desenul mai cuprinde imaginea unei case intr-un peisaj de iarna, pe timp de noapte.
 
Craciunul, una dintre cele mai mari sarbatori ale crestinatatii, celebreaza de peste 2.000 de ani nasterea lui Iisus si este prilej de a petrece in familie, langa bradul impodobit, cu bucate traditionale, colinde si daruri asteptate atat de copii, cat si de cei mari.
 
Primii crestini nu celebrau nasterea lui Iisus pe 25 decembrie, considerand ca aceasta a avut loc in luna septembrie, odata cu Ros Hashana (sarbatoare din calendarul iudaic).
 
In anul 264, Saturnaliile au cazut pe 25 decembrie si imparatul roman Aurelian a proclamat aceasta data "Natalis Solis Invicti", festivalul nasterii invincibilului Soare.
 
In anul 320, papa Iuliu I a specificat pentru prima data oficial data nasterii lui Iisus ca fiind 25 decembrie.
 
Google isi modifica frecvent logoul pentru a marca evenimente importante ale istoriei universale sau pentru a celebra mari personalitati.

26 decembrie 2013 09:50
Modifică setările cookies