• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Greva pe Aeroportul Otopeni. Unele zboruri ar putea inregistra intarzieri

Greva pe Aeroportul Otopeni. Unele zboruri ar putea inregistra intarzieri

Angajatii companiei Globe Ground Romania, care ofera servicii de handling aeronave la sol si tractare aeronave, vor intra vineri in greva de avertisment, timp de doua ore, dupa ce negocierile cu conducerea companiei au esuat.

"Greva de avertisment va avea loc maine (vineri - n. r.) intre orele 13,00 si 15,00, in parcarea aeroportului, deoarece nu ne-am inteles cu conducerea companiei. Negocierile din seara asta au esuat, dupa sapte ore de discutii", a spus liderul Sindicatului Liber de Handling Aeronautic, Alexandru Cioc, citat de Agerpres.

Sindicatul Liber de Handling Aeronautic, afiliat la Blocul National Sindical si Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare Constanta, a anuntat organizarea unei greve de avertisment, vineri, pe Aeroportul Henri Coanda, intre orele 13,00 - 15,00. Protestul salariatilor companiei de handling Globe Ground Romania are la baza nemultumiri legate de salarii, de programul de lucru, dar si de dimensionarea personalului si normarea activitatii in raport cu volumul si conditiile de munca.

Sindicalistii solicita demisia conducerii societatii, avand in vedere esecul negocierilor si lipsa de disponibilitate pentru dialog, precum si modul defectuos de abordare a relatiilor de munca din ultimii ani.

 


20 mai 2016 09:20
Modifică setările cookies