• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Grupul ABBA isi pregateste revenirea pe scena in 2014, pentru a marca 40 de ani de cariera

Grupul ABBA isi pregateste revenirea pe scena in 2014, pentru a marca 40 de ani de cariera

Celebrul grup suedez ABBA intentioneaza sa se reuneasca si sa revina pe scena in 2014, pentru a marca implinirea a 40 de ani de la infiintare, a declarat cantareata Agnetha Fältskog pentru un saptamanal german intr-un interviu publicat duminica, informeaza AFP.

In 2014, grupul suedez va sarbatori implinirea a 40 de ani de la lansarea single-ului sau de debut, "Waterloo", cu care a castigat in 1974, la Brighton, in Marea Britanie, concursul Eurovision, o victorie care a reprezentat inceputul unei cariere stralucitoare.
 
ABBA a devenit apoi unul dintre grupurile de legenda din muzica disco si a lansat o serie de piese de mare succes, precum "Mamma Mia", "Dancing Queen" si "Super Trouper".
 
"O revenire... bineinteles ca ne gandim la acest lucru! (...) Ideea de a face ceva pentru a marca aceasta aniversare exista cu adevarat. Insa nu pot sa va spun astazi ce va iesi din aceasta idee", a declarat cantareata Agnetha Fältskog, in varsta de 63 de ani, pentru saptamanalul Welt am Sonntag, preluat de Mediafax.
 
Agnetha Fältskog a infiintat grupul ABBA in 1972 alaturi de chitaristul - devenit ulterior sotul ei - Bjorn Ulvaeus si de cuplul alcatuit din Benny Andersson si Anni-Frid Lyngstad.
 
Grupul ABBA, al carui ultim album de studio, intitulat "The Visitors", a fost lansat in 1982, a vandut peste 380 milioane de discuri pe plan mondial.

10 noiembrie 2013 19:00
Modifică setările cookies