• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Halep: Serena Williams mi-a spus ca vrea sa faca o poza cu viitorul nr. 1 mondial

Halep: Serena Williams mi-a spus ca vrea sa faca o poza cu viitorul nr. 1 mondial 

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat la revenirea in tara, dupa ce a ajuns in finala Turneului Campioanelor, ca americanca Serena Williams, actualul lider mondial, a vrut sa faca o poza cu ea si i-a transmis ca va fi viitorul numar unu in tenisul feminin. 

"Pe podium, Serena Williams mi-a spus ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial si ca mama ei va face poza. Mi-a placut foarte mult ce mi-a zis. Probabil ca voi ajunge si numarul 1 mondial, dar imi doresc sa castig cat mai multe meciuri si trofee. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar important", a spus Halep. 

Simona Halep a afirmat ca in finala pierduta in fata Serenei Williams i-a cedat bratul.

"A fost o saptamana foarte frumoasa. Ma bucur sa fiu din nou acasa si ma bucur ca am terminat un an deosebit cu o performanta deosebita. Primul meci cu Serena Williams a fost mai bine pentru mine, deoarece eram mult mai odihnita, mult mai proaspata. Am si surprins-o, pentru ca nu ne-am intalnit in acest an. In al doilea meci, in finala, bratul meu a cedat", a precizat Halep. 

Intrebata daca va continua si anul viitor colaborarea cu antrenorul Wim Fissette, Simona Halep a anuntat ca dupa vacanta va lua o decizie in aceasta privinta.


27 octombrie 2014 13:05
Modifică setările cookies