• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Hillary Clinton a parasit spitalul in care a fost internata pentru tratarea unui cheag de sange la cap

Hillary Clinton a parasit spitalul in care a fost internata pentru tratarea unui cheag de sange la cap

Secretarul de Stat american Hillary Clinton, spitalizata incepand de duminica in vederea tratarii unui cheag de sange la nivelul capului, a parasit spitalul presbiterian din New York miercuri, facandu-si prima aparitie publica de aproape o luna, relateaza AFP.

"Secretarul de Stat Hillary Clinton a parasit spitalul in aceasta (miercuri) seara. Echipa medicala care a urmarit-o a spus ca inregistreaza progrese din toate punctele de vedere si este increzatoare in faptul ca se va reface complet", a anuntat Philippe Reines, consilierul lui Clinton, intr-un comunicat.
 
Departamentul de Stat nu a oferit precizari in legatura cu data la care secretarul de Stat va putea sa isi reia activitatea. Ea urmeaza sa predea stafeta succesorului sau, John Kerry, in cateva saptamani.
 
Postul de televiziune CNN a difuzat miercuri dupa-amiaza imagini cu Clinton, care purta ochelari de culoare inchisa, parasind spitalul, insotita de sotul sau, Bill si fiica sa Chelsea. Aceasta este prima aparitie publica a lui Clinton de la 7 decembrie si pana in prezent.
 
Clinton era tratata pentru un cheag de sange localizat intre creier si craniu. I-au fost administrati anticoagulanti in vederea dizolvarii acestui cheag.

3 ianuarie 2013 08:24
Modifică setările cookies