• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Hillary Clinton si-a reluat activitatea dupa tratamentul pentru un cheag de sange la cap

Hillary Clinton si-a reluat activitatea dupa tratamentul pentru un cheag de sange la cap

Departamentul de Stat a tinut sa arate, inclusiv cu fotografii, ca secretarul de Stat Hillary Clinton a revenit la serviciu luni, dupa o luna de absenta, din cauza unei serii de probleme de sanatate, si cu cateva saptamani inainte sa ii predea stafeta succesorului ei John Kerry, relateaza AFP. 

Ovationata de 75 de colaboratori, Clinton apare zambind si purtand o jacheta roz-fucsia in fotografii difuzate de catre consilierii ei, care au dat asigurari ca sefa diplomatiei americane este "superba" si arata "total refacuta".  Purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat Victoria Nuland a dezvaluit o agenda saptamanala mai redusa decat cea obisnuita a hiperactivei sefe a diplomatiei in exercitiu, care va lua cina joi cu presedintele afgan Hamid Karzai.  

Secretarul de Stat, in varsta de 65 de ani, a fost spitalizata de la 30 decembrie si pana la 3 ianuarie la New York, pentru a fi supusa unui tratament pentru un cheag de sange depistat intr-o vena, intre creier si craniu. Ea a fost tratata cu anticoagulante, iar medicii i-au prognozat o refacere completa. 


8 ianuarie 2013 12:54
Modifică setările cookies