• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Alti 3 suspecti arestati in ancheta privind atentatele din Boston

Alti 3 suspecti arestati in ancheta privind atentatele din Boston

Autoritatile americane au arestat trei persoane suspectate de complicitate cu presupusii autori ai atacurilor din Boston, cei trei fiind acuzati de obstructionarea justitiei, relateaza CNN.

"Inca trei suspecti au fost arestati in cadrul investigatiei privind atentatele comise la maratonul din Boston", a comunicat politia din metropola americana.
 
Unul dintre presupusii autori ai atacului, Djokar Tarnaev, a fost arestat imediat dupa atentate, fiind acuzat de organizarea si comiterea atacurilor impreuna cu fratele sau, Tamerlan Tarnaev, ucis intr-un schimb de focuri cu politia.
 
Doi dintre suspectii arestati miercuri dimineata au fost colegi de clasa cu Djokar Tarnaev si sunt originari din Kazahstan. Al treilea suspect arestat miercuri este cetatean american.
 
Cei doi fosti colegi de clasa se numesc Azamat Tajaiako si Dias Kadirbaiev si erau oricum in detentie pentru incalcarea reglementarilor privind imigratia. Ei sunt acuzati ca au facut declaratii false in fata anchetatorilor si de conspiratie pentru obstructionarea justitiei.
 
Atentatele din Boston au fost comise pe 15 aprilie si s-au soldat cu trei morti si peste 260 de raniti.

2 mai 2013 10:37
Modifică setările cookies