• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Incident aviatic in Germania. Un mort si trei raniti, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea unei autostrazi

Incident aviatic in Germania. Un mort si trei raniti, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea unei autostrazi

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea autostrazii A28, imediat dupa decolare, din cauza unor dificultati, in apropiere de localitatea Oldenburg, potrivit presei germane.

Avionul tocmai decolase de pe un aerodrom aflat in apropiere si s-a confruntat cu dificultati, catre ora locala 13.30 (14.30, ora Romaniei).
 
Pilotul a murit, potrivit presei locale, iar alte trei persoane au fost ranite. Nicio alta persoana de la sol, de pe autostrada, nu a fost ranita.
 
Avionul a aterizat fortat intre un gard si un parapet, la doar patru metri de circulatia de pe benzile autostrazii. Doi dintre supravietuitori, blocati in epava, au fost descarcerati de pompieri.
 
Ranitii au fost condusi la spital cu un elicopter, iar drumul a fost inchis. Locul a fost izolat din cauza unui "pericol de explozie", deoarece din epava se scurgea carburant.
 
Destinatia avionului era necunoscuta. Cauza care a condus la aterizarea fortata, imediat dupa decolare, nu era nici ea cunoscuta.

12 aprilie 2015 20:03
Modifică setările cookies