• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
J.J. Abrams va produce un film biografic despre Lance Armstrong

J.J. Abrams va produce un film biografic despre Lance Armstrong

Compania celebrului J.J. Abrams a cumparat drepturile pentru ecranizarea biografiei lui Lance Armstrong, relateaza Reuters, citand o sursa apropiata celor care au realizat tranzactia.

Armstrong, a carui celebritate a ajutat la crearea unei fundatii ce a strans milioane de dolari pentru lupta impotriva cancerului, a recunoscut, intr-un interviu acordat lui Oprah Winfrey si difuzat joi, ca a folosit substante interzise. Marturisirea lui Armstrong este o premiera, dupa ce sportivul, care a detinut recordul de a fi castigat de sapte ori consecutiv turul Frantei, a negat in nenumarate randuri ca ar fi apelat la asemenea metode.
 
Cartea "Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong" scrisa de reporterul The New York Times Juliet Macur, documenteaza recuperarea lui Armstrong dupa cancer, intoarcerea la ciclism si decaderea, dupa ce i s-au retras titlurile. Cartea va aparea in iunie, la HarperCollins.
 
Nici Paramount si nici firma lui Abrams, Bad Robot, nu au remis comentarii referitoare la stirea potrivit careia ar fi cumparat drepturile de ecranizare a cartii.
 
Abrams este producatorul si regizorul filmului "Star Trek into Darkness", care este distribuit de Paramount si este programat sa apara in mai.

20 ianuarie 2013 09:55
Modifică setările cookies