• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Jennifer Lawrence si Sandra Bullock au generat cele mai mari incasari in cinematografe, in 2013

Jennifer Lawrence si Sandra Bullock au generat cele mai mari incasari in cinematografe, in 2013

Actrita Jennifer Lawrence s-a situat pe primul loc in topul vedetelor care au generat cele mai mari incasari in cinematografe in 2013, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat anual in randul proprietarilor de sali de cinema din SUA.

Conducerea Quigley Publishing Company - compania care publica International Motion Picture Almanac, un almanah considerat o "biblie" a industriei cinematografice americane, incluzand sute de pagini de biografii si informatii din domeniu - le-a cerut proprietarilor de cinematografe si cumparatorilor de filme sa realizeze un Top 10 cu artistii care au adus cele mai mari incasari in 2013, iar Jennifer Lawrence a adunat in salile de cinema mai multi spectatori decat oricare alt actor, in urma aparitiilor sale in filmele "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", "Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire" si "Teapa in stil american/ American Hustle".
 
Pe locul al doilea in acest top se afla actrita Sandra Bullock, cu aparitiile sale in filmele "Captura la dublu/ The Heat" si "Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity", informeaza contactmusic.com.
 
Primele cinci pozitii ale topului sunt completate, in ordine, de actorii Bradley Cooper, Tom Hanks si Denzel Washington.
 
Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Brad Pitt, Hugh Jackman si Melissa McCarthy completeaza Topul 10 al vedetelor cu cele mai mari incasari in cinematografele americane in 2013.

2 ianuarie 2014 14:18
Modifică setările cookies