• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Josep Guardiola va antrena Bayern Munchen din vara

Josep Guardiola va antrena Bayern Munchen din vara

Tehnicianul spaniol Josep Guardiola, care nu a mai pregatit nicio echipa dupa ce a plecat in vara de la FC Barcelona, va antrena formatia Bayern Munchen din sezonul viitor, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al gruparii germane.

Josep Guardiola a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu vicecampioana Germaniei.

"Suntem fericiti ca am reusit sa-l convingem pe Guardiola, care a fost contactat de mai multe cluburi de prestigiu. Guardiola este unul dintre cei mai de succes antrenori din lume si speram ca impreuna sa facem lucruri importante. Asteptam cu nerabdare sa-si inceapa munca la 31 iulie", a declarat Karl-Heinz Rumenigge, presedintele Consiului de Administratiei al clubului Bayern Munchen.

"Contractul lui Jupp Heynckes se incheie la finalul sezonului si am vrut sa aducem un antrenor de valoare in locul lui. Primul la care ne-am gandit a fost Josep Guardiola si suntem incantati ca a acceptat oferta noastra", a spus presedintele bavarezilor, Uli Hoennes.
 
Josep Guardiola, in varsta de 41 de ani, si-a luat un an sabatic dupa ce a parasit pe FC Barcelona, in vara trecuta. Presa internationala a scris ca tehnicianul spaniol a mai discutat despre revenirea sa in activitate cu oficiali de la Manchester City, Manchester United si Chelsea Londra.

16 ianuarie 2013 18:26
Modifică setările cookies