• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Justin Timberlake, marele castigator la MTV Video Music Awards 2013

Justin Timberlake, marele castigator la MTV Video Music Awards 2013

Cantaretul pop american Justin Timberlake si duoul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis au primit, duminica seara, cele mai multe trofee - cate trei - la MTV Video Music Awards, o gala care a avut loc la Barclays Center din New York, informeaza Eonline.com.

Justin Timberlake, in varsta de 32 de ani, a revenit pe scena muzicala, dupa o pauza indelungata, la inceputul acestui an, cu materialul discografic "The 20/20 Experience", care a devenit unul dintre albumele cu cele mai mari vanzari din 2013, pana in prezent, scrie Mediafax.
 
Nominalizat la sase categorii de premii, Timberlake a castigat, duminica seara, trei trofee MTV Video Music, inclusiv pe cel mai ravnit, pentru videoclipul anului - "Mirrors". La aceeasi categorie - unde castigatorul este desemnat prin votul fanilor - au mai fost nominalizate clipurile "Thrift Shop" (Macklemore & Ryan Lewis), "Locked Out of Heaven" (Bruno Mars), "I Knew You Were Trouble" (Taylor Swift) si "Blurred Lines" (Robin Thicke, featuring T.I. si Pharrell).
 
Totodata, duoul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis a castigat trei trofee MTV Video Music, inclusiv pe cel pentru cel mai bun videoclip hip-hop - "Can't Hold Us", in colaborare cu Ray Dalton.
 
Cantaretul R&B Bruno Mars, care a concurat la patru categorii, a castigat doua premii, inclusiv pe cel pentru cel mai bun clip al unui cantaret - "Locked Out of Heaven". Cel mai bun clip al unei cantarete a fost desemnat "I Knew You Were Trouble", interpretat de Taylor Swift.
 
Un moment important in timpul galei a fost reunirea lui Justin Timberlake cu fostii sai colegi din trupa 'N Sync, dupa zece ani, pentru un moment muzical. Justin interpreta o colectie de fragmente din hiturile sale, cand momentul a fost intrerupt de fostii sai colegi din trupa 'N Sync, toti cantand apoi o colectie de fragmente din cele mai cunoscute piese ale grupului.
La gala au mai sustinut recitaluri Lady Gaga - care a dat tonul festivitatilor cu hitul "Applause" -, Miley Cyrus, Robin Thicke, Macklemore & Ryan Lewis, Jennifer Hudson si Katy Perry, care a incheiat show-ul cu single-ul sau "Roar".
 
MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adreseaza in special tinerilor, fiind considerata un eveniment mult mai extravagant decat altele din industria muzicala, precum traditionala gala a premiilor Grammy, evidentiind videoclipurile din spatele unor piese. Castigatorii sunt recompensati cu un trofeu mai putin obisnuit - o statueta a unui astronaut, denumit "Moonman".
 
Prezentam mai jos lista castigatorilor MTV Video Music Awards pe 2013:
 
Cel mai bun videoclip: "Mirrors" (Justin Timberlake)
Cel mai bun videoclip al unui cantaret: "Locked Out of Heaven" (Bruno Mars)
Cel mai bun videoclip al unei cantarete: "I Knew You Were Trouble" (Taylor Swift)
Cel mai bun videoclip pop: "Come and Get It" (Selena Gomez)
Cel mai bun videoclip rock: "Up in the Air" (Thirty Seconds To Mars)
Cel mai bun videoclip hip-hop: "Can't Hold Us" (Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton)
Artistul de urmarit (Artist To Watch): Austin Mahone - "What About Love"
Cantecul verii: "Best Song Ever" (One Direction)
Cea mai buna colaborare: Pink feat. Nate Ruess - "Just Give Me A Reason"
Cel mai bun videoclip cu mesaj social: Macklemore & Ryan Lewis - "Same Love"
Cea mai buna regie artistica: Janelle Monae feat. Erykah Badu - "Q.U.E.E.N"
Cea mai buna coregrafie: Bruno Mars - "Treasure"
Cea mai buna imagine: Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton - "Can't Hold Us"
Cea mai buna regie: Justin Timberlake feat. Jay-Z - "Suit & Tie"
Cel mai bun montaj: Justin Timberlake - "Mirrors"
Cele mai bune efecte vizuale: Capital Cities - "Safe and Sound"

26 august 2013 09:23
Modifică setările cookies