• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
La ce va folosi Google platforma plutitoare din Golful San Francisco. Gigantul IT pune capat misterului

La ce va folosi Google platforma plutitoare din Golful San Francisco. Gigantul IT pune capat misterului

Gigantul in domeniul internetului Google a pus capat miercuri celor doua saptamani de speculatii cu privire la o enorma platforma plutitoare pe care a construit-o in Golful San Francisco, precizand ca aceasta va gazdui un "spatiu interactiv" in domeniul noilor tehnologii, relateaza AFP.

Reperata de blogul specializat CNET, barja enorma de 76 metri lungime si 22 de metri latime a fost prezentata, intre altele, ca centru de date plutitor sau vapor pentru organizarea unor petreceri uriase.
 
"Centru de date plutitor? Vapor pentru petreceri uriase? Barja pentru gazduirea ultimului dinozaur? Din nefericire nu este vorba despre niciuna dintre aceste lucruri", a reactionat miercuri grupul intr-o declaratie trimisa AFP.
 
"Chiar daca este inca devreme, iar lucrurile se pot schimba, ne gandim sa folosim aceasta barja ca spatiu interactiv in care oamenii sa poata sa invete lucruri despre noile tehnologii", a adaugat Google.
 
Barja se afla in apropiere de Treasure Island, o insula artificiala situata intre San Francisco si Oakland, in Golful San Francisco.

7 noiembrie 2013 12:54
Modifică setările cookies