• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Lady Gaga va purta o rochie de mireasa din matase neagra, creata de Donatella Versace

Lady Gaga va purta o rochie de mireasa din matase neagra, creata de Donatella Versace

Lady Gaga va purta o rochie de mireasa creata de Donatella Versace la nunta ei cu actorul Taylor Kinney, care ar avea loc in vara acestui an, informeaza thesun.co.uk, citat de Mediafax.

Potrivit unei surse, rochia va fi realizata din matase neagra si aurie, iar corsajul va fi decorat diamante. Cantareata mai doreste ca partea de jos a tinutei sa poata fi eliminata ulterior, iar trena sa poata fi transformata intr-o alta rochie.
 
Vestea despre casatoria artistei a fost facuta publica de o buna prietena a acesteia, DJ-ul Lady Starlight, in urma cu cateva zile.
 
Lady Gaga si Taylor Kinney, un actor devenit cunoscut gratie rolului din serialul de televiziune "Vampire Diaries", au o relatie care a inceput in septembrie 2011, dupa ce artista l-a invitat pe acesta sa apara in videoclipul piesei sale "You And I".
 
Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august anul trecut, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.

16 martie 2013 15:47
Modifică setările cookies