• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Londra, in imagini 3D. Google ofera excursii in capitala Marii Britanii din fata calculatorului

Londra, in imagini 3D. Google ofera "excursii" in capitala Marii Britanii din fata calculatorului

Londra poate fi vizitata in prezent, in cele mai mici detalii, si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail.co.uk.

Astfel, Londra a devenit a cincea destinatie din Marea Britanie, dupa Birmingham, Leeds, Reading si Stoke-on-Trent, care a fost recreata 3D.
 
Google a reusit sa recreeze 3D peisajele si terenurile din Londra, cu ajutorul imaginilor aeriene, cu o vizualizare la 45 de grade. Astfel, toate cladirile, si nu doar cele mai cunoscute din Londra, pot oferi o imagine precisa si realista a orasului.
 
Imaginile 3D apar atunci cand utilizatorii "exploreaza" Londra pe Google Maps sau Google Earth. Odata ce cladirile 3D apar pe ecran, utilizatorii pot mari sau pot intoarce imaginea, astfel incat sa-si faca o imagine completa despre zona respectiva.
 
Un tur al cladirilor 3D este disponibil pe blogul Google Earth. Astfel, puncte de atractie importante din Londra, precum Palatul Parlamentului, cladirea The Shard si Tower Bridge, pot fi admirate acum fara a vizita propriu-zis capitala Marii Britanii.

17 iulie 2014 16:43
Modifică setările cookies